DE BESTE UITDAGER alles over de beste uitdagende vragen stellen

Het stellen van de beste vragen om de (toekomstige) klant, medewerker, collega of teamlid uit te da- gen is een ware kunst. Het beschikken over dergelijke vragen en het lef hebben om ze te stellen is een van de grootste bezittingen die de beste uitdager, de moderne sales medewerker moet hebben. Met de juiste vaardigheid en creativiteit deze super vragen te verzinnen en het lef om deze te stellen is de beste uitdager namelijk relevant met grote impact voor zijn of haar relatie. Hopelijk meer en beter dan je concurrent waarmee je als uitdager altijd onderscheidend bent.

Veel uitdagers overschatten eigen creativiteit, de benodigde vaardigheden en lef nodig om dit op het hoogste niveau te kunnen inzetten. Dat is gevaarlijk omdat je jezelf dan niet dwingt beter te worden. Om dat wel te doen moet je willen leren en onuitputtelijk trainen.

Daarvoor is het noodzakelijk hier structureel tijd in te investeren en je arsenaal met de beste vragen beschikbaar te hebben. Beschikbaar hebben omdat het snel verzinnen tijdens een gesprek ook een ware kunst is (SalesART©). Daarom kun je je beter supergoed voorbereiden en er een aantal paraat hebben zodat je deze mee kan nemen in je gesprek.

PDF

Deel dit artikel:

Facebooktwitterlinkedinmail
0

Send this to a friend